♡PÅSKLOV IMORRN♡

 
Hej! Först vill jag säga förlåt för att jag inte bloggat ungefär på en vecka, men det är för att jag har ingen aning vad jag ska blogga om. Men imorrn får vi påsklov, wheey. Jag tror inte det kommer komma så många inlägg för jag kommer vara med kompisar under hela lovet, men något inlägg kommer det komma. Imorrn så ska jag vara med Alma, så får se vad vi hittar på. Men så sjukt skönt att få påsklov, kändes verkligen som det behövdes. Alltså igår hade vi 2 nationellaprov och 2 idag, såå jobbigt! Så det här var bara lite upd, men det kommer nog ett inlägg imorrn. Kram!
 

♡DAGENS♡

 
 
 
 
 
 
 
 
Jacka-Modekungen.se/ Linne-Bikbok/ Kofta-Hollister/ Jeans-Bikbok/ Skor-Scorett/ Halsband-Ur&penn/ Ring-Primark/ Solglasögon-Turkiet.

♡LAZY DAY♡

Hejhej. Idag har det verkligen varit en seg dag, jag har varit super trött. Är även riktigt trött på skolan, den här veckan har vi 3 jätte jobbiga läxor, sen så är det massor med prov och nationella. Dagen började med att vi hade spanska, kändes verkligen som jag skulle somna:P Sen hade vi mer tråkiga ämnen som Svenska, SO och sånt. Fast vi hade nästan SO hela dagen, för nästa vecka har vi nationellt prov i SO (Samhällskunskap). Nu ska jag göra SO läxan och sen se på Gossip Girl. Det är verkligen en serie jag tipsar, so check it out!
 
Imorrn ska jag och min syrra TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG fota, så då kommer det ut dagens outfit. Kram!

Om

Min profilbild

RSS 2.0